Cum se menține în formă Oana Cuzino? Află secretul ei aici

oana cuzino

loading...

Daca te-ai intrebat vreodata cum se mentine in forma indragita prezentatoare a emisiunii “Ce se intamplă, doctore?” si daca exista o asa-numita „dieta Oana Cuzino” pe care vedeta o urmeaza, atunci ai ocazia, citind acest articol sa ii afli secretul.

Vedeta a dezvaluit pe blogul personal cateva dintre secretele ei, printre care si dieta care o ajuta sa fie aproape tot timpul in forma maxima. Este vorba, intr-adevar, despre o „dieta Oana Cuzino”, pe care aceasta a ales-o si care urmareste atat pierderea in greutate, cat si detoxifierea organismului si necesita o perioada foarte scurta de timp, intre cinci, pana la sapte zile.

Urmand dieta Oana Cuzino se pot pierde pana la trei kg in doar cinci zile, insa pe langa regimul alimentar, nu trebuie neglijata hidratarea corespunzatoare a organismului, prin consumul a cel putin 1,5 L apa zilnic, precum si exercitiile fizice de 15-30 minute, indiferent ca este vorba despre mersul pe jos, exercitii pe care le faci acasa sau mergi la sala, important este sa incluzi in programul tau zilnic si putina miscare. Pentru cei care vor sa maximizeze rezultatele, este indicat sa urmeze si cateva sedinte de acupunctura sau drenaj limfatic.

Regimul alimentar este compus din sase mese pe zi, adica se manaca putin si des, dintre acestea insa, patru mese sunt fresh-uri de fructe si legume sau lactate, la pranz o salata si seara o supa. Ca si optiuni in ceea ce priveste sucurile, poti opta pentru combinatii cat mai variate, in functie de preferintele personale. Un gust deosebit si un efect detoxifiant pe masura, au combinatiile care includ merele, de exemplu sucul de morcov, mar si lapte de susan sau fructe de padure cu mar ori ananas cu mar – toate acestea avand nu doar efect detoxifiant, ci si energizant si antioxidant si pot compensa pierderile pe care organismul le inregistreaza prin urmarea dietei.

Meniu pentru dieta Oana Cuzino

–    Mic dejun: un pahar mare de suc din fructe proaspete si la alegere un ou fiert, branza de vaci proaspata sau branza tofu, iaurt degresat si doua felii de paine prajita.
–    Gustare: un pahar mare de suc de fructe si daca mai simti nevoia sa manaci ceva, poti consuma un mar taiat felii, un morcov crud, castraveti, eventual si un iaurt degresat Daca esti la birou si bei o ceasca de cafea, trebuie sa stii ca efectul acesteia va atenua senzatia de foame.
–    Pranz: salata de legume cu pui, vita, curcan, fructe de mare sau peste, fara dressing-uri pe baza de smantana sau branzeturi, dar poti adauga cateva picaturi de ulei de masline, zeama de lamaie, piper sau ierburi aromatice verzi. Ca alternativa pentru cei care nu consuma carne, se pot folosi ciuperci gatite la abur sau grill.
–    Gustare: un pahar mare de suc de fructe in combinatie cu iaurt degresat sau lapte de migdale, de susan, de soia.
–    Cina: o supa de pui, de legume, de ciuperci sau de ceapa si trebuie servita neaparat inainte de ora 19:00.

Daca senzatia de foame revine dupa aceasta ora, poti bea un ceai cald indulcit cu miere, lapte degresat sau un fresh de fructe.

Rezutatele acestei diete nu sunt doar pierderea in greutate si detoxifierea organismului, ci si eliminarea apei in exces, diminuarea tensiunii arteriale, efect antioxidant si cresterea aportului de caroten, calciu, magneziu, fier, complexul de vitamine B si acid folic. Si, nu in ultimul rand, scaderea varstei metabolice!

Insa, pentru a fi siguri ca dieta va functiona si in cazul dvs. si nu va supuneti unor riscuri secundare, la fel ca atunci cand urmati orice alta dieta, se recomanda sa va consultati cu medicul dvs. si sa nu uitati ca dieta trebuie completata cu exercitii fizice si o hidratare corespunzatoare…

Sursa: diete-sanatoase.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *