Apa Sassy îți subțiază talia, cu până la 10 cm, în numai 4 zile

loading...

Deci vreți să aveți o siluetă de tip clepsidră și mergeți regulat la sală, în speranța de a avea o talie mai mică, dar fără nici un rezultat? Și ați încercat orice tip de suc, dietă și exercițiile fizice, doar pentru a avea o talie de invidiat?

Ați sperat în adâncul sufletului că există o modalitate rapidă de a scăpa de grăsimile în exces? Ei bine, nu vă mai faceți griji, deoarece apa Sassy este realizarea visului dvs.!

Nutriționista Cynthia Sass a creat acest ingredient cheie uimitor pentru un abdomen plat numit “Apa Sassy “. Această băutură delicioasă și miraculoasă a fost numită după numele inventatoarei sale. Apa Sassy este o băutură cu efecte puternice, care împrospătează, revitalizează și în plus conține calorii reduse, scade flatulența și menține peristaltismul sau mișcarea normală a tractului digestiv.

Conceptul apei Sassy a fost derivat din faptul că o persoană are nevoie de cel puțin 8 pahare de apă pe zi ca organismul său să poată funcționa în mod normal. Această cantitate este dedusă din necesitatea medie de lichid a unei persoane și poate varia de la o persoană la alta, în funcție de aportul alimentar, constituția corpului și activitățile zilnice la care este supus corpul uman.

Pentru a avea un abdomen plat, este important pentru dvs., de asemenea, să evitați dulciurile, snacks-uri și alimentele uleioase pe parcursul întregului curs de 4 zile cât veți bea apă Sassy. În loc să mâncați alimente nesănătoase, mai bine consumații fructe și legume care conțin cantități mari de apă, cum ar fi pepenele galben, pepene verde, etc. Motivul este că, în cazul în care organismul dvs. este corect hidratat, puteți evita apariția constipației și flatulenței.

Iată lista ingredientelor necesare pentru prepararea apei Sassy.

Ingrediente necesare:

  • 8 pahare de apă
  • 1 linguriță de ghimbir ras
  • 1 castravete proaspăt de dimensiune medie, tăiat în felii subțiri
  • 1 lămâie de mărime medie, tăiată în felii subțiri
  • 12 frunze de mentă

După cum se poate vedea, aproape toate ingredientele au propriul său efect diuretic natural. Acest lucru înseamnă că, excesul de lichid din corpul dvs. va ieși afară prin urinare. Rețineți însă că s-ar putea să crească frecvența urinară.

Vă faceți griji că ați putea deveni deshidratat din cauza efectului de frecvență urinară? Nicio grijă! Pentru că aproape toate aceste ingrediente au și un efect hidratant. Ceea ce înseamnă că, deși aveți multe eliminări urinare, pielea dvs. nu va arăta niciodată uscată. De fapt, pielea dvs. va fi mai strălucitoare și mai deschisă la culoare.

Deci, cum vă pregătiți o apă Sassy? Iată cum:

  • Amestecați toate ingredientele într-un ulcior.
  • Puneți-l în frigider peste noapte.
  • Filtrați conținutul.
  • Începeți să beți sucul pe care l-ați preparat (Evitați să consumați băuturi carbogazoase în timpul cursului de apă Sassy).
  • Beți acest suc eficient timp de cel puțin 4 zile pentru a vedea rezultatele.

Peste  4 zile, încercați să vă măsurați din nou talia și veți fi surprinși să vedeți de cât de mulți centimetri ați scăpat.

Sursa: healthy-romania.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *