Renunță la sucurile acidulate dăunătoare sănătății. Servește băuturi naturale, delicioase, care nu te îngrașă

loading...

Dacă vrei să-ți păstrezi greutatea, trebuie să fii atentă și la ce bei, nu doar la mâncare. Renunță deci la sucurile acidulate în favoarea băuturilor delicioase și cu puține calorii, preparate în casă.

Sucul de caise și de pepene îți detoxifică organismul

Pepenele roșu are un conținut caloric scăzut și este bogat în apă (95%). Caisele sunt recunoscute pentru efectul lor detoxifiant, datorită conținutului mare de apă (85%), de vitamine și de fibre. Ce poate să iasă din amestecul celor două fructe? Un suc delicios, care-ți alină pofta de dulce. Ai nevoie de trei caise bine coapte și de două felii mari de pepene roșu. Iei miezul pepenelui și caisele cu coajă și le treci prin blender. Le lași câteva minute să se amestece și le pui la frigider. Bea un pahar cu suc dimineața, pe stomacul gol, și în timpul zilei, când simți nevoia de ceva dulce și răcoros.

Shake-ul de pere și kiwi este antioxidant

Aceste două fructe îți conferă senzația de revigorare și te ajută să scapi de kilogramele nedorite. Bogate în vitamina C, perele au proprietăți remineralizante, diuretice și depurative. În plus, fructele de kiwi au minerale și vitamine care vor contribui la doza ta zilnică de energie. Curăță de coajă două fructe de kiwi, spală bine o pară și adaugă-le în mixer. După ce s-au omogenizat, le pui în frigider timp de 10 minute și bei un pahar înainte de fiecare masă.

Mix de banană și iaurt, pentru o digestie bună

Amestecul de banane cu iaurt îți conferă una dintre cele mai gustoase băuturi răcoritoare, având ca ingredient principal iaurtul, care ajută la îmbunătățirea digestiei. Pentru aceasta, ai nevoie de două banane mici coapte, 250 ml de iaurt și puțin chimen. Curăță bananele și taie-le în bucăți mari. Toarnă iaurtul în blender, împreună cu bucățile de banană și chimenul. Amestecă până se omogenizează. Poți să servești și la micul dejun. Dacă băutura obținută este prea concentrată, adaugă gheață zdrobită.

Sursa: Revista Click pentru femei

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *