Remediu ieftin pentru obezitate, retenție de apă și nu numai

loading...

Cu numai două ingrediente, ieftine, poți obține o serie de beneficii asupra sănătății tale. Mărarul și morcovul au acțiuni incredibile, așa că nu ezita să le utilizezi. Îți recomandăm următorul suc, pentru a avea o stare a sănătății perfectă.

Dieta este eficientă datorită mărarului, recunoscut ca având acțiune antiinflamatorie, antiseptică, anticancerigenă, diuretică, digestivă, calmantă, tonică, revigorantă, antispasmodică, antianxioasă.

Mod de preparare a sucului de mărar:

Se adaugă frunze proaspete de mărar și 10 linguri de apă plată într-un blender. Se mixează și se lasă 30 de minute la macerat. Se filtrează și se amestecă cu 50 ml de suc de morcov proaspăt preparat. Se consumă imediat.

Persoanele care suferă de retenție de apă sau obezitate pot consuma câte 50 ml de suc proaspăt de mărar, de 2 ori pe zi, cu 5 minute înainte de masă, pe o perioadă de 60 de zile, după care se face o pauză de 21 de zile și se poate relua, la nevoie.
Sucul tratează și infecțiile cu stafilococ auriu, dacă se consumă câte 50 ml, de 2 ori pe zi, timp de 14 zile.
Bolnavii de osteoporoză își pot întări sistemul osos și cel muscular, dacă vor consuma zilnic câte 30 g de frunze de mărar.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *