Bruschete cu ciuperci și ceapă verde, un deliciu ușor de pregătit

ciuperci

loading...

Ingrediente (4 persoane):

8 ciuperci champignon

1 cățel de usturoi

1/2 lămâie

3 linguri ulei

5 fire de ceapă verde (doar partea verde)

1 legătură de pătrunjel

sare și piper negru

Mod de preparare:

     Spălați și curățați ciupercile, îndepărtându-le baza piciorușelor. Tăiați-le lamele mai groase, apoi tocați-le bucăți. Puneți-le într-un castron, stropiți-le cu zeama de lămâie (ca să nu se înnegrească) și condimentați-le cu ulei, sare și mult piper negru râșnit.

     Tocați mărunt pătrunjelul și ceapa verde, usturoiul (după ce ați îndepărtat germenele din interior) și amestecați bine toate ingredientele.

     Puneți compoziția în frigider, lăsați-o să se odihnească 30 min și serviți-o pe bruschete sau tartine din pâine albă prăjită, presărate cu ceapă verde tocată.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *