Sigur le vei încerca: Brioșe cu cașcaval

briose

loading...

Brioșele cu cașcaval sunt relativ simplu de preparat, iar gustul lor este unic. Încearcă-le la aperitiv, în familie, sau când ai musafiri.

Ingrediente necesare pentru 10 brioşe:

300 g făină

1 praf de copt

5 ouă

500 g caşcaval ras

3 linguri parmezan

un praf de sare

5 linguri smântână

4 linguri ulei

pătrunjel pentru decor

Mod de preparare

Se cerne făina, se adaugă praful de copt. Se pun toate ingredientele, pe rând şi se amestecă bine.

Se umplu formele de brioşe din silicon, cam trei sferturi.

Se pune tava la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.

Se  ornează cu o frunză de pătrunjel.

Brioșele cu cașcaval sunt delicioase calde, dar şi reci.

Sursa: romaniatv.net

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *