Dieta de 3 zile

fata bea cafea

loading...

Dieta de trei zile pentru slăbire rapidă este una dintre cele mai populare diete. Dieta de slăbire în trei zile poate atrage însă, efectul yo-yo, adică slăbiți și vă îngrășați la loc. Slăbire rapidă poate însemna și reîngrășare rapidă. După ce țin dieta de trei zile, cei mai mulți oameni au tendința să se îngrase la loc la scurt timp după aceea. Cura de slăbire în 3 zile este pur și simplu o cură de slăbire cu puține calorii. Cura de slăbire în trei zile implică faptul că vom mânca numai anumite alimente.

Slăbirea rapidă în numai 3 zile se datorează scăderii numărului de calorii. O parte din această slăbire poate fi și din țesutul de grăsime – dar cea mai mare parte a slăbirii va fi de fapt pierderea apei. Nu vă recomandăm să țineți prea des dieta de trei zile pentru că vă veți produce schimbări negative ale metabolismului.

Cura de slăbire foarte rapidă în trei zile este cel mai adesea adoptată de persoanele care urmează să participe la un eveniment și vor să arate mai bine într-o ținută. Sau urmează să plece la mare și vor să aibă o siluetă mai subțire în costumul de baie… Aveți grijă însă și la daunele pe care le puteți provoca stării de sănătate a organismului dvs.

Ce mâncăm pentru a slăbi repede – în trei zile:

ZIUA 1 – Ce mâncăm dacă dorim să slăbim cu dieta de trei zile

Mic dejun: Bem o cafea neagră ori un ceai (cu cât mai puțin zahăr) sau un pahar cu apă. Dacă doriți să combinați dietele… se spune că dacă beți dimineața un pahar cu apă caldă veți slăbi mai repede. Există și o cură de slăbire numită „dieta cu apă caldă”. Puteți mânca și o jumătate de grapefruit sau puteți bea un pahar de suc proaspăt stors. Și aici este o legătură cu dieta cu grapefruit. De mâncare… 1 felie de pâine prăjită cu puțin unt de arahide.

Prânz: 1 felie pâine prăjită cu ton (o conservă de ton în apă). De băut: cafea neagră, ceai sau apă.

Cină: carne slabă (pui sau vită) – 100 grame combinată cu 4 linguri de fasole verde gătită fără grăsime. Mai puteți mânca un măr (mediu). De băut: ceai sau apă.

ZIUA 2 – Ce mâncăm dacă dorim să slăbim cu dieta de trei zile

Mic dejun: O cafea neagră ori un ceai (cu cât mai puțin zahăr) sau un pahar cu apă (eventual apă caldă). 1 ou (orice stil), 1 felile pâine prăjită, o banană

Prânz: 250 gr brânză sau ton; 5 biscuiți. De băut: cafea neagră, ceai sau apă.

Cină: 2 crenvurști de pui sau curcan; o jumătate de ceașcă de morcovi; Salată cu broccoli și varză; De băut: ceai sau apă.

ZIUA 3 – Ce mâncăm dacă dorim să slăbim cu dieta de trei zile

Mic dejun: O cafea neagră ori un ceai (cu cât mai puțin zahăr) sau un pahar cu apă (eventual apă caldă). 1 felie de pâine prăjită cu brânză; 1 măr

Prânz: ou fiert tare; 1 felie de pâine prăjită; De băut: cafea neagră, ceai sau apă

Cină: salată cu ton (o conservă de ton în apă) și o jumătate de cană de morcov

Substituiri

Dacă alegeți să urmați cura de slăbire în trei zile și v-ați dat seama că nu vă plac anumite alimente, puteți face totuși unele substituiri:

  • Portocale în loc de grapefruit
  • Ton în loc de brânză (și invers)
  • Biscuiți în loc de pâine prăjită (și invers)

Câte kilograme slăbim cu dieta rapidă de trei zile? Putem slăbi în jur de patru kilograme în funcție de metabolismul fiecăruia și de numărul de kilograme pe care îl avem în momentul în care începem dieta (persoanele obeze sau mai grase slăbesc mai mult decât cele încadrate într-o greutate normală).

Vă recomandăm extractele de fructe, legume, ceai verde bogate în vitamine (slabe caloric) pentru a rămâne sănătoși!

Sursa: prodieta

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *