Dieta care te slăbește 15 kg într-o singură lună

loading...

Acest regim alimentar a fost dezvoltat în 1939 pentru tratarea obezității și a altor boli legate de greutate. Dieta funcționează, dar numai în anumite condiții.

Acest regim alimentar s-a bazat pe observația medicilor cu privire la oamenii din întreaga lume, care consumă orez ca principală sursă de hrană. Ei tind să aibă mai puține probleme cu obezitatea, hipertensiune arterială, boli de inimă, diabet și, implicit, greutatea.

Cum funcționează

Premisa dietei Rice este consumul de carbohidrați sănătoși – cereale integrale, neprelucrate, legume boabe, fructe. Dacă respecți toate indicațiile, poți să scapi de 15 kg pe lună.

Prima faza a dietei este detoxificarea. În această etapă, se consumă doar orez și fructe. Etapa durează între 3 și 7 zile. Poți să mănânci în această perioadă, 4-5 cești de orez fiert pe zi și mere verzi.

După această etapă, cei care țin dieta trebuie să consume cel mult 1.000 de calorii în fiecare zi, până când își ating scopul și pierd kilogramele dorite. Mai exact, au voie să mănânce orez, fructe,  legume și lactate.

Carbohidrații sănătoși sunt împărțiți în patru grupe diferite: amidon, fructe, legume și lactate.

Amidon: O felie de pâine, o treime cană de orez fiert sau o jumătate de cană de paste.

Fructe: Un fruct întreg sau o cană de fructe.

Legume: O cană de legume crude sau o jumătate de cană de legume fierte.

Lactate: O cană de lapte sau iaurt sau o jumătate de cană de brânză de vaci.

Mic dejun: optează pentru o porție de alimente bogate în amidon, lactate fără grăsimi și fructe

Prânz: trei tipuri de alimente bogate în amidon, trei legume și un singur fruct

Cină: la fel ca și masa de prânz

Bogate în fibre, scăzute în proteine

Dieta cu orez se concentrează pe produsele alimentare care sunt bogate în fibre pentru a ține sub control nivelul de colesterol din sânge și pentru a reduce riscul de boli de inimă. Alimentele care conțin fibre ajută la menținerea greutății și chiar au capacitatea de a preveni sau de a trata constipația. Fibrele sunt necesare pentru sănătatea intestinală.

Sursa: clickpentrufemei.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *