Cum să pierzi 6 kilograme, în două săptămâni, urmând dieta cu mere

mananc sanatos

loading...

Merele, deşi au un conţinut scăzut de kilocalorii, sunt o sursă bogată de vitamine şi minerale, motiv pentru care aceste fructe sunt ideale pentru a scăpa de kilogramele în plus. Specialiştii în nutriţie susţin că persoanele care urmează regimul de slăbit cu mere pot pierde  în trei zile până la două kilograme.

Dieta cu mere este foarte sigură şi de scurtă durată. Pectina, acizii din aceste fructe şi potasiul îţi vor îmbunătăţi digestia şi metabolismul, relatează gandul.info.

Urmând această cura de slăbire nu îţi va fi foame, deoarece glucoza din aceste fructe va menţine nivelul de zahăr din sânge la nivelul optim. Pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară este indicaţi să mâncaţi merele cu tot cu coajă, deoarece aceasta conţine foarte mulţi nutrienţi. Un măr are aproximativ 90 de kilocalorii.

Persoanele care vor dori să urmeze această cură pot slăbi până la 6 kilograme în două săptămâni. Mai jos puteţi citi care sunt regulile pe care trebuie să le urmaţi, atunci când vreţi să adoptaţi o cură cu mere. Atenţie însă, acest regim de slăbire trebuie urmat două săptămâni, timp în care este indicat să urmaţi meniul de mai jos.

Ziua 1:

Micul dejun constă în două mere. Acestea trebuie mâncate pe stomacul gol. Tot la prima masă a zilei este indicat să beţi apa. Fresh-ul de mere nu are ce căuta la această masă a zilei. Persoanele care obişnuiesc să bea cafea la prima oră a dimineţii, vor opta pentru o ceaşcă mică, înlocuind zahărul cu miere sau lapte.

La masa de prânz este indicat să mâncaţi un măr proaspăt şi 150 de grame de carne de pui. Carnea de pui se va mânca fiartă, nu prăjită sau făcută la grătar. După masa de pânz se recomandă şi un pahar de apă.

Cina constă într-un măr şi o salată de legume.

Ziua 2:

La micul dejun se vor mânca două mere.

La pânz este indicat un măr şi o salată de morcovi cu salată verde, brânză slabă şi o roşie.

La cină se recomandă două mere şi 150 de grame de peşte la grătar sau la cuptor. Peştele va fi mâncat simplu, fără garnitură.

Ziua 3:

La micul dejun se va servi un măr şi un sandwich, care va conţine o felie de pâine integrală, brânză slabă, o felie de pastramă şi o roşie

Pentru masa de prânz se recomandă un măr şi o salată de legume: roşii, castraveţi, ardei, morcovi, porumb şi ceapă.

La masa de seară se vor mânca două mere.

Ziua 4:

La micul dejun veţi mânca un măr şi două felii de pâine integrală cu unt.

Prânzul presupune să mâncaţi un măr şi o salată cu ton, în care veţi mai pune salata verde, porumb, roşie şi ceapă.

Cina constă într-un măr şi 150 de grame de piept de pui la grătar sau fiert.

Ziua 5:

La micul dejun se recomandă un măr şi un bol de lapte cu cereale integrale.

La prânz veţi mânca un mpr şi peşte la cuptor, la care veţi asezona legume.

Cina constă în două mere.

Ziua 6:

La micul dejun este indicat să mâncaţi un măr, un ou fiert şi o felie de pâine integrală.

Pranzul constă într-un măr, 150 de grame de pui fiert cu legume la cuptor. Puteţi opta pentru ardei, dovlecei, morcovi şi ceapă.

La cină se recomandă două mere.

Ziua 7:

La mic dejun este indicat să mâncaţi un măr şi un sandwich făcut dintr-o felie de pâine integrală, brânză slabă în grăsimi, o felie de pastramă şi o roşie.

Prânzul constă într-un un măr şi o salată de legume cu câteva cubuleţe de carne fiartă.

Cina presupune să mâncaţi un măr şi o salată cu ton, zeamă de lămâie, porumb, salată verde şi ceapă.

În a doua săptămână se vor respecta aceleaşi reguli.

Pentru ca regimul cu mere să aibă rezultatul dorit este indicat să beţi zilnic doi litri de apă. După fiecare masă se va bea câte un pahar de apă. Pe tot parcursul acestui regim este indicat să renunţaţi la băuturile carbogazoase şi dulciuri. Ceaiurile, apa şi cafeaua, în cantităţi mici, sunt singurele lichide permise în acest regim.

După cele două săptămâni de cură, în fiecare seară se va mânca un măr înainte de masă. Pentru ca rezultatele obţinute în urma curei cu mere să se păstreze pe o perioadă mai lungă de timp, renunţaţi la fast-food, la produsele semipreparate sau la cele de  patiserie.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *