O rețetă de dietă, super delicioasă

pizza

loading...

Pizza dietetică, super sănătoasă, fără gluten și absolut delicioasă. Această pizza este una deosebită, deoarece nu are blatul din aluat clasic, ci unul din conopidă, care este evitată deseori de copii. În această rețetă veți descoperi că nu se simte absolut deloc gustul de conopidă. Este la fel de gustoasă ca și pizza tradițională, dar și sănătoasă și consistentă.

Ingrediente pentru blat

  • 300 g de conopidă
  • 150 g de cașcaval cu conținut scăzut de grăsime
  • 1 ou
  • sare

Ingrediente pentru umplutură

  • 50 g de pastă de roșii
  • 150 g de file de pui
  • 30 g de ciuperci
  • 40 g de ardei gras
  • 15 g de ceapă
  • 50 g de cașcaval cu conținut scăzut de grăsime
  • sare și condimente după gust

Cum se prepară:

Se fierbe conopida și se rade prin răzătoare mare.

Tot prin răzătoarea mare se rad 150 g de cașcaval, se amestecă cu conopida, se adaugă oul, se condimentează și se amestecă. Se pune amestecul într-o formă de copt și se dă la cuptorul preîncălzit la 230 de grade timp de 15 minute.

Se fierbe  fileul de pui și se taie în bucățele.

Se taie ciupercile felii subțiri. Se toacă ceapa și ardeiul mărunt.

Se unge blatul cu pastă de roșii. Se pun toate ingredientele pe blat. Se presară cu cașcaval dat prin răzătoare mare și se coace în cuptorul preîncălzit la 230 de grade timp de 10 minute.

Sursa: Bucătarul TV

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *