Iată cum dai jos, în doar 10 zile, doar grăsime, nu și masă musculară

slabire grasime

loading...

Atunci când slăbim, constatăm că nu dăm jos doar grăsime ci și mușchi, de aici aspectul lăsat al pielii. Însă antrenorul personal Nicholas Polo spune că se poate să slăbim doar din grăsime, fără să fie afectată masa musculară.

 Iată planul lui de 10 zile în care poți pierde 5% din grăsimea corporală:
1. BEA CEAI DE GINSENG SAU CEAI VERDE
Dacă stai să verifici, orice dietă de slăbit recomandă să bei ceaiuri. Cele mai bune pentru topirea grăsimii și combaterea balonării sunt cel de ginseng și cel verde.

2. ÎNCEPE DIETA DUPĂ CICLUL MENSTRUAL

Femeile au tendința să mănânce diferit în funcție de perioada ciclului menstrual. Schimbările hormonale, baloanarea și scăderea nivelului de fier îți pot da peste cap planul de slăbit, așa că cel mai bine e să începi dieta de 10 zile după terminarea ciclului menstrual.

3. EXERCIȚII CU GREUTĂȚI ZILNIC

Fă exerciții de rezistență. Fă repetări cu niște gantere cât poți de grele, apoi redu greutatea și continuă exercițiile fără să faci pauză. Fă aproximativ 3-4 seturi de câte 6 repetări. Asta înseamnă că ganterele cu care faci la început să fie suficient de grele încât să nu poți face mai mult de 6 repetări.

4. NU TE DERANJA SĂ FACI CARDIO

Exercițiile cardio făcute mai mult de 20 de minute ard și masa musculară împreună cu grăsimea. Așa că cel mai bine e să faci exerciții de rezistență.

5. NU EXAGERA NICI CU EXERCIȚIILE NICI CU DULCIURILE

Exercițiile de rezistență sunt destul de intense și timp de 10 zile trebuie să le faci zilnic. Așa că evită să faci prea mult antrenament, limitează-te la 20 de minute pe zi. Poți face următorul program: într-o zi îți lucrezi picioarele și abdomenul, în alta pieptul și tricepșii, ziua trei: umerii și abdomenul, ziua patru: spatele și bicepșii, etc. Trebuie să ții cont și de alimentație. Ca să arzi grăsimea trebui să mănânci cât mai puțin zahăr.

6. RIDICĂ GREUTĂȚI MARI
Nu-ți face griji că o să devii Arnold. Fă faci un set pe zi de exerciții cu greutăți vei grăbi procesul de ardere a grăsimii.

8. NU PUNE GURA PE ALCOOL

9. FĂ-ȚI POZE ÎNAINTE ȘI DUPĂ CELE 10 ZILE

10. BEA APĂ PLATĂ

Sursa: doctorulzilei.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *