Slăbești rapid și sănătos! Dieta cu borș!

bors

loading...

Dieta cu bors implica pe tot parcusul ei folosirea unui aliment natural, ce are efecte miraculoase si este facut din tarate de grau.

Dieta cu bors reprezinta una dintre alternativele care ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite, dar si la detoxifierea eficienta a organismului.

Avantaje dieta cu bors

Beneficiile dietei cu bors constau in consumul taratelor de grau, care sunt o bogata sursa de vitamine din grupul B, minerale (calciu, magneziu, fosfor, crom) si aminociazi.
Urmand dieta cu bors, se poate imbunatati considerabil starea de sanatate datorita proprietatilor medicinale ale produsului de baza folosit in acest regim:
–    Regleaza digestia;
–    Remineralizeaza organismul;
–    Laxativ;
–    Tonifica organismul;
–    Calmant;
–    Trateaza oboseala cronica;
–    Adjuvant in tratamentul bolilor respiratorii;
–    Regleaza nivelul glicemiei.

Dieta cu bors contine cea mai mare cantitate de fibre, iar partea cea mai buna a acestei diete este ca nu trebuie sa te infometezi.

Dezavantaje dieta cu bors

Cand este implementata, dieta cu bors poate cauza balonare si crampe abdominale. Cu toate ca accelereaza procesul slabire, daca se tine aceasta dieta in mod repetat nu este o decizie buna, deoarece borsul este foarte sarac in calorii si poate duce la slabirea organismului.

Dieta cu bors poate afecta negativ functiile organismului, daca persoana care urmeaza aceasta dieta are un stomac sensibil, deoarece poate provoca uneori o aciditate ridicata.

Daca se urmeaza o dieta cu bors se pot ameliora o serie de afectiuni precum:
–    Constipatie;
–    Diaree;
–    Prostata;
–    Laringita;
–    Cistita;
–    Cancer de colon;
–    Boli ale pielii.

Dieta cu bors da rezultate daca este urmata pe parcursul a trei saptamani, ulterior se va face o pauza de o saptamana, apoi se poate repeta ciclul.

Borsul se va consuma inainte de fiecare masa, treptat se va creste cantitatea ingerata.
Rezultatul dietei de bors va fi unul eficient, iar daca dieta se va urma de cel putin de doua ori pe an, va duce la detoxifierea organismului.

Model de dieta cu bors care se recomanda pe parcursul a sapte zile:

Ziua 1:  o cana bors + fructe (cu continut redus zaharuri);
Ziua 2: 2 cani bors + legume verzi;
Ziua 3: 3 cani bors + combinatie de legume/fructe;
Ziua 4: 4 cani bors  + fructe bogate in potasiu;
Ziua 5: 5 cani bors + o portie carne slaba (preparata la gratar sau aburi);
Ziua 6: 6 cani bors + legume verzi + o portie de carne slaba;
Ziua7: 7 cani bors + o portie orez + legume verzi.

Aplicarea dietei cu bors va avea ca rezultat final si o imbunatatire a functionarii organismului; va avea efecte benefice si asupra ficatului si a rinichilor.

Are o putere miraculoasa de a elimina toxinele din organism, rezulatele fiind eficiente si asupra pielii; pentru o piele uscata de vant sau degeraturi se pot face aplicatii locale cu bors; se va observa o imbunatatire a aspectului pielii prin hidratare si catifelare.

Ca orice alt tip de cura, dieta cu bors se recomanda individual, in functie de fiecare tip de organism in parte si bineinteles ca se recomanda consultul unui medic sau specialist in nutritie, care va spune cu exactitate daca puteti urma aceasta cura…

Dieta cu bors este o dieta de schimbare a metabolismului si, din acest motiv, este considerata drept una drastica.

Sursa: ele.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *