Renunță la sutien periodic – vei vedea beneficiile!

rochie-spate

loading...

Renunțarea la sutien după o zi lungă îți dă un sentiment de eliberare. Cel puțin o săptămână, ar trebui să nu purtăm acest accesoriu pentru a putea experimenta beneficiile acestui gest atât de simplu.

Iată cinci beneficii ale renunțării la sutien, potrivit EvoNews.

1. Nu te ajută cu nimic

Probabil crezi că sutienul pe care îl porți zilnic împiedică lăsarea sânilor odată cu trecerea anilor. De fapt, adevărul este chiar contrariul. Studiile au arătat că țesutul muscular al sânilor este mai puternic la femeile care nu obișnuiesc să poarte sutien. În plus,  a fost dovedit științific faptul că sutienul nu contribuie cu nimic la îmbunătățirea stării generale de sănătate sau a aspectului sânilor.

2. Dacă renunți la sutien, ți se va îmbunătăți circulația

Îndepărtarea unei benzi compresoare care îți înconjoară pieptul va duce imediat la îmbunătățirea circulației. Pe termen mai lung, acest lucru înseamnă piele mai sănătoasă și mai fermă.

3. Sânii tăi vor arăta mai bine

Studiile au mai arătat că sfârcurile femeilor care au renunțat la sutien sunt poziționate cu 7 mm mai sus față de cei ale celor care poartă sutien.

4. Te vei simți pur și simplu mai bine

Renunțând la sutien, te vei bucura toată ziua de acel sentiment de eliberare. În cazul în care ți-e teamă de aspectul sânilor fără ”scutul” sutienului, alege să porți o bustieră specială, care să îți asigure suportul necesar fără să îți ”sugrume” sânii.

5. În sfârșit, vei simți nevoia să faci un control de specialitate

Renunțarea la sutien pentru câteva zile îți va da ocazia să te apropii mai mult de sânii tăi. Vei simți nevoia să îți faci singură acel control de care uiți mereu, dar și să îți faci în sfârșit o programare la o  mamografie, examenul anual care este de obicei ultimul pe lista priorităților.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *