Dieta din două în două ore presupune să nu te ridici sătulă de la nicio masă. Astfel, vei observa că te vei simți mai energică după masă și că abdomenul tău nu va mai fi umflat ca altă dată. O altă regulă a acestei diete este să ai grijă cum combini alimentele. Carnea nu trebuie servită cu cartofi sau orez, ci alături de garnituri ușoare (salate fără dressing gras, legume înăbușite).
Ce alimente poți consuma la această dietă:
Fructe
Sunt ideale pentru satisfacerea senzației de foame și a poftelor pe care le ai între mesele principale ale zilei. Aportul fructelor în minerale, vitamine și fibre este esențial pentru buna funcționare a organismului.
Fructe recomandate: mere, pere, portocale, banane, struguri și fructe de pădure.
Legume
Legume recomandate pentru dieta din două în două ore: castraveți, morcovi, țelină, ardei, ciuperci, roșii, broccoli și conopidă.
Produse lactate
Fiind bogate în proteine și calciu, acestea sunt esențiale în alimentație.
Produse lactate recomandate: brânză de vaci, iaurt și lapte (toate degresate).
Cereale
Sunt esențiale în orice dietă de slăbit.
Cereale recomandate: fulgi de ovăz, orz, bulgur (grâu spart), orez brun, quinoa
Leguminoase
Îmbunătățesc digestia și mențin senzația de sațietate mai mult timp.
Leguminoase recomandate: fasole, mazăre, soia, năut
Carne și ouă
Ajută la menținerea masei musculare și țin senzația de foame la distanță.
Ce ar trebui să consumi: piept de pui și de curcan, pește, albuș de ou.
loading...