Consumă acest fruct la micul dejun și vei slăbi garantat! Sănătos și ieftin!

banane

loading...

De ce să irosești banii și timpul pe diete scumpe și potențial dăunatoare, per ansamblu, organismului tău? Dieta cu banane este ușoară, simplă și ieftină, permitându-ți să petreci mai mult timp în sală de gimnastică, spre exemplu. În plus, îți oferă majoritatea nutrienților de care organismul tău are nevoie pentru a funcționa corespunzător.

Această dietă presupune, în principal, consumarea bananelor la micul dejun. Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, de aceea trebue să fim deosebit de atenți la ce consumăm în această parte a zilei.

Crede-ne, cu greu găsești ceva mai bun și delicios decât bananele la micul dejun. Ar trebui să începi fiecare dimineaţă mâncând câte o banană. Dacă după o banană încă îţi este foame, atunci mai ia încă una, dar ai grijă să nu exagerezi. Bananele trebuie consumate proaspete, nu din frigider. Dacă totuși le ţii acolo, scoate-le din frigider cu cel puţin o ora înainte de a le mânca.

Este indicat să bei un pahar de apă călduță după ce ai consumat bananele, îți vei îmbunătăți digestia și vei mări cantitatea de nutrienți absorbită, reducând și mai mult efortul pe care organismul depune pentru digerarea micul dejun.

Cele mai eficiente rezultate sunt atunci când bei apă şi storci o lămâie în această. Dacă bei apă cu lămâie înainte de masă te va ajută să fii o persoană mai sănătoasă. Dacă nu poţi rezistă fără să bei cafea, cel puţin poţi face acest lucru după 30 de minute de la micul dejun bazat pe banane.

Pentru prânz şi cină pregăteşte ce mănânci de obicei. Aportul de calorii nu este limitat şi poţi folosi ce ingrediente preferi, dar să nu exagerezi. Să fii atent și la consumul alimentelor bogate în grăsimi. Încearcă să le eviţi pe cât posibil.

Regulă de baza este să îi oferi corpului tău cantitatea de mâncare de care are nevoie. Niciodată nu mânca până simţi că nu mai poţi, încearcă să te opreşti atunci când te simţi aproape sătul. În acest fel sistemul digestiv va funcţiona corespunzător, nu va întâmpina dificultăți şi nutrienţii consumaţi vor fi ușor digerați.

Nu consuma prăjituri, înghețată sau orice alte dulciuri şi snack-uri după mese.

Cina nu ar trebui să fie mai târziu de ora 7 seara. După această ora poţi bea apă sau ceai. Dacă te simţi înfometat, poţi face un suc de portocale, spre exemplu.

Un baton de ciocolată neagră (cu un conținut de cacao de peste 70%) este permis din când în când, dar nu în fiecare zi. Ai grijă să nu mănânci imediat după mese şi să aştepţi o ora după prânz.

Încearcă să faci câteva exerciţii fizice, dar nu este nevoie să exagerezi. Poţi faci 30-40 de minute pe zi exerciţii fizice atât timp cât nu îţi cauzează discomfort sau oboseală accentuată. Dacă nu eşti fanul exerciţiilor fizice, mersul pe bicicletă este un înlocuitor excelent.

Este obligatoriu să mergi la culcare înainte de miezul nopţii. Cu cât adormi mai devreme cu atât este mai bine, întrucât specialiştii au demonstrat că persoanele care se culcă mai devreme au un metabolism mai eficace și pierd mai ușor kilogramele nedorite.

Această dietă cu un mic dejun bazat pe banane îţi va da energie suficientă pentu a-ți desfășura fără probleme activitațile de pe durata unei zile şi îţi va asigura substanțele necesare pentru că organismul tău să funcţioneze în mod corespunzător. Te va ajuta, de asemenea, să îţi îmbunătăţeşti metabolismul, să pierzi în greutate şi să îţi reduci apetitul.

Dietă este populară datorită faptului că este uşor de urmat, nu este scumpă, nu trebuie să ții evidența caloriilor (ceea ce poate fi stresant) şi nu trebuie să elimini multe produse care-ți fac plăcere.

Oamenii se obişnuiesc rapid cu această dietă. Chiar şi oamenii ocupaţi pot să urmeze această dietă, întrucât nu au nevoie de timp liber pentru a pregăti diferite preparate şi reţete.

Dietă ar trebui ţinută cel puţin 2 săptămâni, dar pentru că nu ai foarte multe restricţii, oamenii nu se simt ca şi cum ar fi la dietă, de aceea ţin această dietă pentru mai mult timp, nefiind deranjați sau nesimțind nicio lipsă. Dacă urmezi întocmai regulile de bază, vei reuşi să slăbeşti până la 8 kg în 2 săptămâni. Kilogramele pierdute nu se vor depune la loc după încetarea ei.

Sursa: kilocalorii.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *