Ingredientul minune care te ajută în curele de slăbire

ulei-de-masline

loading...

Beneficiile uleiului de măsline au fost lăudate și „răslăudate” de nenumărate ori.

Un studiu efectuat recent de un grup de cercetători germani și austrieci reconfirmă calitățile uleiului și, mai mult de atât, demonstrează că acesta poate chiar să elimine foamea și să ofere sațietate pe o perioadă mai lungă de timp, fiind un ingredient-minune în curele de slăbire.

Aroma uleiului de măsline poate elimina foamea și să ofere senzația de sațietate pe o perioadă mai lungă de timp, arată un studiu efectuat de cercetătorii Universitatea din Munchen și cea din Viena.

Tipuri de măști de față cu ulei de măsline

Voluntarii care au participat la acest studiu au consumat timp de trei luni, zilnic – pe lângă dieta lor normală – o cantitate de 500 de grame de iaurt. Unii au adăugat în iaurt ulei de măsline, alții, ulei de rapiță, slănină iar alții l-au consumat simplu.

Rezultatele cercetării au arătat că, pe parcursul celor trei luni, cei care au consumat și ulei de măsline pe lângă iaurt au consumat mai puține calorii și niciunul dintre voluntari nu s-a îngrășat în acest timp. Totodata, ei prezentau un nivel mai ridicat de serotonină în sânge, hormonul fericirii, dar și al sațietății. Așadar, acel strop de ulei de măsline din iaurt i-a ajutat să mănânce mai puțin din punct de vedere caloric, mai exact cu 200 de calorii mai puțin, și să se simtă totuși plini pe o perioadă mai lungă de timp.

Beneficiile uleiului de măsline

Din acest motiv, uleiul de măsline este cea mai bună recomandare pentru curele de slăbire. Nutrienții din acesta și aroma sa ajută la păstrarea senzației de sațietate pe o perioada mai lungă, motiv pentru care foamea întârzie să apară.

Chiar și fără a ține cura de slăbire, cei care introduc în alimentația lor zilnică și uleiul de măsline, vor consuma, în medie, cu 200 de calorii mai puțin în fiecare zi.

Sursa: http://lyla.ro/

 

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *