Cum a slăbit Emma Thompson 8 kilograme în șase săptămâni

attends the Closing Night Gala European Premiere of "Saving Mr Banks" during the 57th BFI London Film Festival at Odeon Leicester Square on October 20, 2013 in London, England.

Datorita dietei personale a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, actrița Emma Thompson a trecut la haine cu două măsuri mai mici în doar șase săptămâni.
Emma Thompson a adoptat o „dietă anti-dietă„, în care sunt incluse semințele chia, kale și alimentele fără gluten, propusă de dieteticiana lui Kate Middleton, Louise Parker.
Actrița de 57 de ani a făcut exerciții fizice de șase ori pe săptămână, câte 90 de minute pe zi, slăbind 8 kilograme în total și scăpând de două măsuri la haine.
Spre deosebire de multe alte regimuri de slăbire, dieta Emmei include sandviciuri cu bacon, brânză, burgeri și chiar câte un pahar de vin la cină.
Emma Thompson a luat trei mese pe zi, toate conținand proteine, carbohidrați cu indice glicemic mic și o cantitate mică de grăsimi sănătoase, plus două gustări.
„Somnul este un element crucial în această dietă, este detoxul natural al nopții. Telefoanele mobile sunt interzise înainte de culcare, în schimb încurajăm oamenii să citească o carte în pat. Este plictisitor, simplu, dar ușor de făcut. Emma este fabuloasă si superamuzantă. Este un fel de poster girl pentru aceasta dietă, pentru că muncește din greu pentru silueta sa”.
sursa: one.ro
loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *