Ești energică și pozitivă toată ziua. Practică sexul de dimineaţă

loading...

Te trezeşti fără chef de viaţă? O metodă inspirată de energizare ar putea să-ți schimbe brusc starea de spirit. Partidele de amor de dimineaţă sunt perfecte pentru a-ţi începe ziua într-o notă cât se poate de pozitivă.

Pe lângă contribuția de necontestat la buna dispoziție, dar şi pentru relaţia cu persoana iubită, sexul de dimineaţă face minuni pentru sănătatea şi frumuseţea ta.

Potrivit unui studiu, amorul de dimineaţă contribuie la eliminarea oxitocinei, substanţă cunoscută şi sub denumirea de „hormon al fericirii”. De asemenea, creşte nivelul estrogenului, hormon esenţial pentru o piele frumoasă şi un păr strălucitor. Așadar, doar beneficii!

Îmbrăţişările somnoroase și pline de iubire se pot transforma treptat în mişcări lascive şi apoi într-o partidă de amor perfectă pentru a vă începe ziua.

Dacă vrei ca toată ziua să se gândească numai la tine, alege o  poziţie care îţi oferă ţie posibilitatea de a controla mişcările, viteza şi profunzimea.

Făcând mici schimbări în poziția misionarului, o poți transforma din plictisitoare în cea mai dorită poziţie. Strânge-ţi picioarele şi sprijină-ţi genunchii pe pieptul lui pentru o poziţie misionar reinventată. Pentru o penetrare mai adâncă, ridică picioarele cât poţi de mult. Este perfectă pentru a profita de erecţia de dimineaţă a iubitului tău.  Este exact ce trebuie dacă îţi place să-ţi începi dimineaţa în forţă!

Și sexul sub duş este o idee bună pentru a vă începe dimineaţa într-un mod excelent! De asemenea, este alegerea perfectă pentru a eficientiza la maximum timpul, înainte de a pleca de acasă. Combinaţia de abur, căldură şi corpurile voastre, pe care se prelinge apa, fac sexul sub duş o experienţă pe care să nu o rataţi. Este şi o modalitate inedită de a-i face iubitului tău o surpriză extrem de plăcută la primele ore ale dimineţii. Lasă-l pe el să intre sub duş, apoi scapă de haine şi alătură-te sub jetul fierbinte de apă.

 Sursa: Eva

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *