O dietă fantastică – dieta Vampir! 6 kilograme în 24 de ore!

faza_luna

loading...

Dieta fazele lunii este o dieta care, asa cum ii sugereaza si numele, are legatura cu fazele lunii. Va intrebati cum? Ei bine, este cunoscut faptul ca luna influenteaza prin atractia sa gravitationala miscarea apei din oceane, fluvii si rauri de pe Pamant. Insa, este mai putin cunoscut faptul ca luna are efecte si asupra apei din organismul uman. Dieta fazele lunii profita de aceasta putere a lunii si ajuta atat la detoxifierea organismului, cat si la pierderea in greutate.

Dieta fazele lunii mai este cunoscuta si sub denumirea de „Dieta Vampir”. Astfel, unii oameni au constatat ca in anumite zile au pierdut chiar si sase kg in greutate intr-un interval de doar 24 ore! Sunt destul de des intalnite situatiile in care se pierd unul-două kg in 24 ore, insa este destul de rar o cantitate aproape tripla. Acest fapt a atras atentia cercetatorilor interesati de descoperirea unor modalitati de pierdere in greutate cat mai rapide.

Efectul lunii asupra organismului

Stiinta si mitologia deopotriva vorbesc despre efectul lunii asupra organismului uman. Este binecunoscut faptul ca atractia gravitationala a lunii dicteaza actiunea mareelor din ocean. Si ciclul menstrual femeii este corelat cu fazele ciclurilor lunii. Unii merg pana acolo incat cred ca luna influenteaza comportamentul si emotiile, si ca, de exemplu, luna plina stimuleaza comportamentul agresiv.

Asa cum am mai spus, luna are efecte si asupra apei din organismul uman, care contine apa in proportie de 60 %. Cand luna se afla in fazele de „luna plina” si „luna noua”, atractia gravitationala corelata cu activitatea solara atinge nivelul maxim. Aceasta perioada cu efecte maxime dureaza 24 ore.

Planurile alimentare pentru dieta fazele lunii

Exista doua planuri importante pentru dieta fazele lunii: unul de baza si unul extins.
–    Planul de baza poate fi aplicat in intervalul de 24 de ore in care luna este in fazele de „luna plina” sau „luna noua”. In acest interval, puteti fie sa tineti post, fie sa consumati doar lichide, adica apa, suc natural sau ceai. Acesta este intervalul in care, daca tineti post, organismul va fi curatat de toxine si poate pierde pana la sase kg din cantitatea de apa din structura sa intr-o singura zi.

–    Planul extins al dietei fazele lunii are ca punct de plecare planul de baza si va incepe asadar cu o zi de post, atunci cand luna este fie in faza de „luna plina”, fie in cea de „luna noua”. Insa, ulterior, va trebui urmat un regim alimentar specific pentru fiecare faza intermediara a lunii.

In plus, un aspect foarte important este acela ca fiecare dintre aceste indicatii alimentare sunt compatibile cu o serie de alte diete, ceea ce inseamna ca, prin combinarea dietei fazele lunii cu programul altor diete, puteti obtine rezutate suplimentare in eforturile dvs. de a pierde in greutate. Chiar si zilele de post se regasesc in alte programe de dieta. O zi intreaga in care consumi doar apa si suc de fructe proaspete pur si simplu va detoxifica organismul, iar lipsa toxinelor va va ajuta sa slabiti mult mai repede. Ca sa stiti in permanenta in ce faza este luna, puteti utiliza una dintre numeroasele aplicatii disponibile pe mobil.

Dieta fazele lunii este o dieta prin care puteti incepe un nou regim alimentar, un nou plan de dieta. De exemplu, faza descrescatoare a lunii care urmeaza imediat dupa faza de luna plina este perioada cea mai indicata pentru a incepe o dieta noua, intrucat datorita efectului lunii asupra organismului este perioada in care sunt in descrestere si pofta de mancare sau poftele culinare.

Principiul este simplu: cu doua zile inainte de luna plina, apetitul si pofta pentru diverse alimente sunt la cote maxime, iar dupa faza de luna plina, inca din ziua imediat urmatoare, pofta de mancare si necesarul de calorii scad, organismul trecand printr-o etapa de detoxifiere naturala. Daca tineti cont de aceste aspecte atunci cand urmati o dieta, cu siguranta veti pierde in greutate mai mult decat ati preconizat.

Beneficiile dietei fazele lunii

Pe langa potentialul de a pierde sase kg intr-o singura zi, acest regim alimentar aliniat la fazele lunii este o modalitate foarte buna pentru detoxifierea organismului si intarirea imunitatii. Mai mult chiar, puteti folosi aceasta dieta pentru a pierde mai multe kilograme si pentru a spori eficacitateta altor planuri de dieta.

Daca aveti un stil de viata agitat, daca nu aveti un program fix si care nu va permite sa gatiti in fiecare zi sau sa urmati un plan strict de dieta, dar doriti sa dati jos cateva kilograme, atunci dieta in functie de fazele lunii este cea mai buna cale, atat pentru a slabi fara eforturi prea mari, cat si pentru a va ajuta sa va simtiti mai usoara si mai sanatoasa.

Femeile din intreaga lume care au incercat aceasta dieta au obtinut rezultate bune, fara a-si pune sanatatea in pericol…

Cu toate acestea, inainte de a incepe dieta, trebuie sa discutati cu medicul dvs., pentru a avea certitudinea ca nu va supuneti unor riscuri suplimentare. De asemenea, intrucat dieta fazele lunii cuprinde una sau mai multe zile de post, nu este recomandata femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Sursa: diete-sanatoase.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *