Trucuri de frumusețe folosite de Cleopatra. Încearcă-le!

cleopatra

loading...

Pentru a-și păstra frumusetea cat mai mult timp, Cleopatra, regina Egiptului, faimoasă pentru frumusețea sa, folosea câteva trucuri. Le-ai putea împrumuta și vei vedea ce se întâmplă.

1. Folosește miere pentru măștile faciale. Mierea aduce numeroase beneficii organismului. Poate fi inclusă și în măștile faciale pentru că te ajută să îți păstrezi frumusețea. Are proprietăți antibacteriene. Incetinește îmbătrânirea pielii, tratează acneea și/sau o previne, hidratează pielea. De asemenea, îți va face tenul să stralucească, să aibă un aspect frumos și sănătos.

2. Folosește sare de mare pentru exfoliere. Pentru a-și exfolia tenul și corpul, regina Egiptului folosea sare de mare. Aceasta va îndepărta celulele moarte. După exfoliere, pielea ta va avea un aspect frumos și sănătos. In plus, va fi catifelată.

3. Folosește apă de trandafiri pentru a-ți tonifia pielea. Apa de trandafiri îți poate ajuta foarte mult tenul. O poți aplica pe față în fiecare dimineață și în fiecare seară, pentru a-ți tonifia piele. De asemenea, îți hidratează tenul.

4. Poți face baie cu lapte. Pentru a avea o piele catifelată, ai putea încerca să pui în apa din cadă un amestec ce conține și lapte. Ai nevoie de o jumătate de cană de miere, 5 linguri de ulei de migdale sau chiar ulei de măsline, ori alt tip de ulei și trei căni de lapte. Vei amesteca aceste ingrediente, apoi vei pune amestecul în cada cu apă.

5. Poți folosi oțet de mere pentru a-ți curăța tenul. Oțetul de mere îmbunătățește circulația sângelui la nivelul feței. De asemenea, îți poate curăța tenul. Ai nevoie de apă călduță și un sfert de cană de oțet de mere. Le vei amesteca și, cu acest amestec trebuie să îți clătești fața. Este ideal ca pe față să nu ai machiaj.

Sursa: sanatate.bzi.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *