Rezultatele sunt mai mult decât eficiente. Încercați această dietă recomandată de Teo Trandafir

otet de mere

loading...

Dieta cu oțet de mere este foarte populară mai ales după zilele în care, din cauza stresului, am acumulat kilograme prea repede.

Este o dietă ideală pentru persoanele care vor să slăbească în timp scurt sau pentru cele care vor să își mențină greutatea în echilibru.

Din când în când, dieta cu oțet de mere te face să te simți din nou ușoară.

Motivul pentru care durează doar 3 zile este simplu: nu este vreo dietă miraculoasă care te scapă de zeci de kilograme, dar îți curăță organismul și îți redă pofta de mâncare sănătoasă.

Oțetul de mere este un adevarat medicament pentru organism. Conține vitamina A, B, acizi grași esențiali, enzime și multiple minerale precum calciul, fosforul, potasiul, magneziul sau zincul.

Conținutul ridicat de sulf din oțet ne ajută să eliminăm toxinele și este esențial în metabolizarea grăsimilor. Oțetul de mere elimină colăceii depuși în câteva zile pe șolduri.

În plus, oțetul de mere este excelent pentru îmbunătățirea florei intestinale. Previne infecțiile urinare și ale rinichilor.

1. Oțetul de mere trebuie consumat înainte de fiecare masă. Având în vedere că există trei mese principale într-o zi, bea o lingură de oțet de mere înainte să mănânci.

2. Ce consumăm la micul dejun? Micul dejun începe cu o lingură de oțet de mere, urmată de două fructe verzi, la alegere!

3. Prânzul trebuie să fie puțin mai consistent. Poți încerca o salată verde cu brânză și roșii, și puțin oțet de mere (pe lângă lingura necesara înainte de masă) sau 250 de grame de piept de pui dezosat.

4. La cină, încearcă o ciorbă de legume și un fruct roșu la alegere. Fructele roșii te vor ajuta să nu ai probleme cu inima în timpul somnului.

Poți încerca diferite salate, însă este musai să pui oțet de mere în ele. De asemenea, dacă ești o fană a ciorbelor, nu te zgârci la a pune câțiva stropi în ele.

Cu această dietă poți slăbi în 3 zile între 1 și 2 kilograme, relatează portalul teotrandafir.com

Foto: egirl.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *