Dieta bogată în vitamine și minerale – slăbești zece kilograme în șapte zile

dieta-cu-morcovi-si-grapefruit

loading...

Dieta cu grapefruit și morcovi este bogată în vitamine și minerale, ajută incredibil de mult vederii, consolidării sistemului imunitar, iar pe de altă parte combate obezitatea și anemia. Se ține timp de o săptămână și te ajută să slăbești 10 kg.

Morcovul este bogat în betacaroten iar grapefruit-ul este un fruct cu un conținut mare de vitamine și care este eficient în prevenirea diabetului zaharat și reducerea nivelului de colesterol din sânge.

Nu se consumă sare, condimente, alcool, dulciuri, grăsimi, prăjeli și zahar. Cei care nu pot renunța la sare, trebuie să o adauge în preparate în cantitate foarte mică, deoarece ea incetinește efectul dietei. De asemenea, sunt interzise lactatele și tot felul de sosuri. Carnea trebuie să fie slabă, cea de pui este obligatoriu să nu aibă pieliță, poate fi consumată fiartă sau preparată la grătar, dar fără ulei. Cât țineți dieta, renunțați la cafea, mâncați doar foarte multe fructe și astfel organismul se va detoxifia. Apa se bea cât de multă, de câte ori apare senzația de sete, iar cei care doresc pot bea și ceai verde cu lămâie, care ajută la scăderea în greutate.

Cum se ține dieta cu grapefruit și morcovi:

Luni

Mic dejun: 1 grapefruit, un morcov mare crud.

Prânz: o porție de carne fiartă de pui (recomandat este pieptul de pui), 1 grapefruit, 2 morcovi mari cruzi.

Cina: 2 portocale, 1 grapefruit, cereale fierte fără unt și 2 morcovi cruzi.

Marți

Mic dejun: 1 grapefruit.

Prânz: 1 morcov mare crud, o portocală, o porție de cereale fierte fără unt.

Cina: 1 morcov mare crud, o portocală.

Miercuri

Mic dejun: 1 grapefruit.

Prânz: 1 grapefruit, 30 g carne slabă de vită (pește sau porc), 1 morcov mare fiert.

Cina: 1 grapefruit.

Joi

Mic dejun: 1 grapefruit, o porție de salată preparată din 2-3 morcovi mari cruzi dați pe răzătoare, puțină zeamă de lămâie, un vârf de cuțit de scorțișoară și o linguriță de miere de albine.

Prânz: o porție de salată de morcovi ca la micul dejun și 1 grapefruit.

Cina: 1 grapefruit și o porție de salată de morcovi ca la micul dejun și prânz.

Vineri

Mic dejun: 1 grapefruit, 500 ml suc de citrice.

Prânz: 1 grapefruit, 500 ml suc de citrice

Cina: 1 grapefruit, 500 ml suc de citrice.

Sambata

Mic dejun: 1 morcov mare fiert, un ou fiert tare, o felie de pâine neagră.

Prânz: 2 morcovi mari fierți, un ou fiert tare, o felie de pâine neagră.

Cina: 1 morcov mare fiert, un ou fiert tare, o felie de pâine neagră.

Duminica

Mic dejun: 1 morcov mare crud, 1 grapefruit si 500 ml suc de morcovi.

Prânz: 1 morcov mare crud, un bol de fulgi de ovăz, 1 grapefruit și 500 ml suc de morcovi.

Cina: 1 morcov mare crud, 1 grapefruit și 500 ml suc de morcovi.

Regulile dietei cu morcovi

Pentru cei care doresc o băutură dietetica pe bază de morcovi și grapefruit, iată un suc natural foarte delicios, dulce datorită morcovilor și acrișor datorită citricelor. Se folosesc următoarele ingrediente:100 ml apă, 1 grapefruit, 2 morcovi mari, 2-3 frunze de mentă proaspete, 2 cuburi de gheață.

Mod de preparare: Se curăță morcovii de coajă, se spală sub jet de apă și se dau prin storcătorul de fructe. Apoi se obține și zeama de la grapefruit. Intr-un pahar mare se adaugă ambele sucuri naturale și se diluează cu 100 ml apă. Se adaugă cuburile de gheață și se presară frunzele de mentă tocate deasupra, pentru aromă. Această bautură răcoritoare este sănătoasă, vitaminizantă și dietetică.

Sursa: obiectiv.info

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *